Juletur til Gopollen

  

21-22. des 2012

Deltakere: Trond, Rolf, Sven, Arne, Einar






En fulltallig gjeng kom opp til forvarma hytte fredag i halvsju tida. Etter en velkomstdram kunne vi gå løs på det store etegildet. I år var det en variert meny bestående av fem forretter, hovedrett og dessert. Heftige greier.

Menyen var som følger:
Forretter: rakfisk og lefse, ribbe-rillet med purresalat, sylte og lefse, kalvepølse, kongereker.

Hovedrett: Reinsgryte.

Dessert: Daijmkake

 

Forspiste gikk vi forholdsvis tidlig til sengs og våkna til en grå dag som ble bedre og bedre utover formiddagen. Etter frokost dro Einar, Rolf og Sven til Høgtind. Nå kunne de veien, og med gode snøforhold hadde de en rekordrask tur til topps. Trond og Arne rydda hytta og Arne tok en rask spasertur på veien.

Tilbake